Hey! Cum te simți?

Cunosc atat de bine tornada de stari si sentimente pe care o traversezi… Si eu sunt mama, la fel ca tine, si stiu ca miracolul acesta care iti creste linistit, in pantec, va deveni in foarte scurt timp, centrul universului tau! Se va intampla asta chiar fara sa iti dai seama pentru ca, maternitatea, inseamna adesea sa uiti de tine insati, pentru un timp.

Tocmai de aceea sunt eu, aici, langa tine! Vreau sa te ajut sa constientizezi ca esti cel putin la fel de importanta ca minunea pe care acum o adapostesti in tine si ca fericirea ei depinde de fericirea ta, iar starea ei de bine este dependenta de starea ta! Sunt aici, cu tine, pe parcursul intregii tale calatorii.

Fiecare sentiment pe care il traiesti, fiecare gand – linistit sau tumultos, fiecare stare schimbatoare de spirit, toate acestea sunt naturale, firesti, reale si atat de… ale tale. Da-mi voie sa-ti arat cum poti imbratisa fiecare dintre aceste stari, indiferent de modul lor de manifestare si, in tot acest timp, sa ne pregatim pentru marele eveniment – cel mai important din viata ta de pana acum: nasterea minunii tale!

Eu sunt Silvia, educator prenatal LAMAZE si mamica unei minuni de 4 ani, dar cel mai important, sunt aici sa-ti fiu alaturi in una dintre cele mai frumoase calatorii ale vietii tale: sarcina si nasterea.

Scopul meu este sa devin, pentru tine, acea prietena de nadejde, care te va ajuta in aceasta periaoda sa intelegi ce se intampla cu tine, sa accepti schimbarile si sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru copilul tau, bazata pe informatii concrete, in care starea ta fizica si psihica trebuie sa fie cele mai importante obiective ale noastre.

Pornim?

Da-mi voie sa-ti ofer cunostintele si expertiza mea in ceea ce priveste tehnica LAMAZE, o tehnica ce a ajutat milioane de femei sa treaca bland si frumos prin experienta miraculoasa a nasterii.

Silvia Ganescu