Utilizatorul este singurul raspunzator pentru continutul mesajelor sale. Folosirea de catre Dvs. a site-ului intra sub incidenta tuturor legilor si reglementarilor aplicabile la nivel local, de stat, national si international. Dvs. sunteti de acord: sa nu folositi site-ul in scopuri ilegale; sa nu interferati sau sa afectati retelele conectate la Site; sa respectati toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.

Serviciile folosesc reteua Internet pentru a trimite si primi anumite date; de aceea comportarea Dvs. intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet. Utilizatorul nu va folosi site-ul pentru a posta mesaje obscene sau injurii pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces. Utilizatorul consimte sa nu transmita prin mesajele, anunturile si imaginile postate nici un fel de materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene sau de orice alta asemenea natura. Utilizatorul consimte in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege sau reglementare locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. nastem.ro va putea, la propria discretie, sa inceteze imediat accesul la site daca comportarea Membrilor si Utilizatorilor nu se va conforma prezentelor Conditii.

Cadru General

nastem.ro este o platformă al cărei scop principal este prezentarea și organizarea cursurilor de educatie prenatala, certificare LAMAZE.

Platforma nastem.ro este detinuta de The Little Things S.R.L.

45682978 • J40/3306/22.02.2022

societate neplatitoare de TVA

Utilizarea siteului nastem.ro

Citiţi cu atenţie termenii legali, deoarece conţin termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea serviciilor furnizate de către nastem.ro, incluzând informaţii, texte, imagini, grafică, date sau alte materiale şi produse promovate de site.

Utilizarea acestui site implică acceptarea automată a acestor Termeni legali, inclusiv modificările survenite. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti Termeni, vă rugăm să nu continuaţi accesarea siteului.

 Condiţii de utilizare conţinut. Proprietatea asupra conţinutului

Conţinutul paginilor site-ului nastem .roeste protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate The Litle Things SRL

Toate materialele privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum şi conţinutul siteului (incluzând fără limitări toate articolele, textele, imaginile, logo-urile şi design-ul) conţinute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor şi nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul scris al administratorilor platformei. Nu aveţi voie să copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi ceva derivat din orice informaţie sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fără autorizaţie a informaţiilor sau oricăror date de pe siteul nastem .ro este strict interzisă.

Siteul nastem .ro poate furniza legături (link-uri) către alte siteuri resurse, sub formă de text, imagini sau videoclipuri(embeded), care nu sunt proprietatea nastem .ro. Platforma nastem.ro nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, nefiind responsabilă pentru conţinutul publicitat pe aceste siteuri sau resurse.

Mai mult, naste.ro nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informaţiile furnizate de un asemenea conţinut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de siteuri sau resurse.

Responsabilitate şi garanţii

Furnizorul nu oferă nicio garanţie că serviciul va funcţiona fără întreruperi, la timp, sigur sau fără erori. Totodată furnizorul nu garantează că problemele de securitate sau erorile umane şi/sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate. Orice eroare de program va fi corectată.

Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea sau imposibilitatea folosirii serviciului, deteriorarea transmisiilor sau datelor. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

 

Exceptii de la penalitati

Sunteţi de acord să apăraţi, să exceptaţi de la penalităţi şi să ţineţi nastem.ro, firma mamă sau angajatii nevinovaţi de şi împotriva oricăror şi tuturor  daunelor obligaţiilor, pierderilor, pasibilităţilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocaţilor) izvorand din: folosinţa şi accesul dvs la site; violarea din partea dvs a oricăror termeni din aceşti Termeni de utilizare; violarea de către dvs a oricăror drepturi a unei părţi terţe incluzând fără limitare orice drept de proprietate intelectuală, proprietate sau provat. Această obligaţie de apărare şi excepţii de la penalităţi vor completa aceşti Termeni de utilizare şi folosinţa dumneavoastra a siteului.

Rezolvarea litigiilor.

Drepturile şi obligaţiile ce revin părţilor, aşa cum reies din prezentul document, precum şi efectele juridice produse de acesta, sunt guvernate de legile române in vigoare.

Orice litigiu decurgând din sau în legătură cu acest document şi cu executarea acestor termeni şi condiţii se va soluţiona pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea disputelor nu este posibilă în termeni amiabili, părţile se vor adresa instanţelor judecătoreşti competente.

 Date de contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta la adresa de e-mail office@thelittlethings.ro 

Termeni de intrerupere sau suspendare

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptării sale până în momentul în care este încetat de către nastem.ro, care poate suspenda sau întrerupe utilizarea acestui serviciu fără a anunţa în prealabil în cazul în care se considera că aţi încălcat sau nu aţi acţionat consistent în spiritul termenilor şi condiţiilor acestui Acord. Sunteţi de acord ca nastem.ro nu-şi asumă nici un fel de responsabilitate faţă de dvs sau orice altă terţă persoană pentru orice eventuală încetare a accesului dvs la acest serviciu.

De asemenea, oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificare prealabilă.

Politica refund

Costul unui curs poate fi rambursat in interval de 24h de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv, prin transmiterea unei scrisori electronice (email) la adresa de contact mentionata sau utilizand campul de contact din siteul nastem.ro, cu conditia ca in intervalul de 24h, utilizatorul sa nu fi folosit privilegiul de membru pentru a beneficia de discount-uri si pachete promotionale ce pot fi asociate pachetului achizitionat, la mamentul achizitionarii.

 

Clauze finale

Asociaţia va putea în orice moment, în mod unilateral, suspenda, modifica, adăuga sau şterge părţi ale conţinutului furnizat pe websitul nastem.ro.

Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată, de către nastem.ro, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, nastem.ro va pune la dispoziţie o nouă versiune a termenilor şi condiţiilor pe site şi va anunţa acest lucru în mesajul e-mail trimis la următoarea ediţie a newsletterului. Noile reguli îşi vor produce efectul din momentul afişării lor pe site. În cazul în care nu este de acord cu noul regulament, utilizatorul trebuie să nu mai folosească serviciul de newsletter. Continuarea folosirii de către utilizatori a siteului nastem.ro atesta acceptul acestora a noilor reguli.